Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve ανακοίνωσε καθυστέρηση για το Steam Deck, το 2022 η κυκλοφορία του

*
Η Valve με επίσημη ανακοίνωσή της καθυστερεί την κυκλοφορία του φορητού Steam Deck. Η συσκευή επρόκειτο να ξεκινήσει να διατίθεται από τον Δεκέμβριο του 2021, όμως πλέον αναμένεται να φτάσει στα χέρια τον καταναλωτών τον Φεβρουάριο του 2022. Η εταιρεία απολογήθηκε αναφέροντας πως έκανε ότι μπορούσε για να ξεπεράσει το πρόβλημα της έλλειψης εξαρτημάτων που υφίσταται ως συνέπεια της πανδημίας του κορωνοϊού, εντέλει αποτυγχάνοντας. Όλοι όσοι έχουν ήδη επενδύσει στο φορητό της εξακολουθούν να βρίσκονται στη σειρά προτεραιότητας.

Το Steam Deck ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2021. Η συσκευή θα επιτρέπει στους κατόχους της να παίζουν παιχνίδια από την βιβλιοθήκη τους στο Steam οπουδήποτε και αν βρίσκονται και θα διατεθεί σε τρία διαφορετικά μοντέλα ( 64GB προς 400$, 256GB προς 529$ και 512GB προς 649$). Όλα τα μοντέλα θα μπορούν να συνδεθούν με οθόνη χάρη σε ένα dock που θα πωλείται ξεχωριστά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*